Kanske - Kanske inte...

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2132671
Antal:
Kommentar till butiken:
Inspirerad av Björn Natthiko Lindeblads fantastiska sommarprat och bok har jag gjort nya varianter av mina mest populära modeller; de matchande ringarna och armbandet i massivt silver med hamrad yta. 

Ringarna fås i två olika versioner: En modell med ordet "Kanske" på ena sidan och "Kanske inte" på andra sidan, så att man kan snurra på ringen och välja vilken sida som ska vara uppåt. Det andra alternativet är där orden är uppdelade på två olika ringar. Ringarna görs i alla storlekar och i meddelanderutan i kassan skriver du vilken storlek som önskas. Vet du inte vilken du har så är det enklast att be att få mäta hos en lokal guldsmedsbutik, alternativt mäta den inre diametern på en ring som passar. Man får självklart byta storlek i efterhand om det behövs.   

Armbandet är gjort på samma sätt som det första alternativet med ett orden stämplade på ovansida/undersida. Det finns i tre storlekar: S, M, L där de allra flesta kan ha Medium, de med väldigt smala händer kan ha Small, och de med större händer kan ha Large. Ange i meddelande-rutan i kassan vilken storlek som önskas, och passar det inte så ändrar jag storlek i efterhand utan kostnad.