Kanske - Kanske inte...

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2132671
Antal:
Kommentar till butiken:
Jag fick en förfrågan om att göra smycken med orden "Kanske - kanske inte", hämtade från Björn Natthiko Lindeblads fantastiska bok och sommarprat. Jag valde att stämpla orden på mina mest populära modeller av ringar och armband, och Björn själv meddelade sin uppskattning för dem precis innan han dog. 

"Kanske - kanske inte" är kloka ord att bära med sig i livet; en uppmaning om att inte döma för fort eller tro sig veta vad som händer alla gånger. Det som först verkar vara katastrof kan visa sig leda till något mycket bättre, och det som verkar vara högsta vinsten kan visa sig vara en nitlott. Att ha den tanken med sig i livet är en påminnelse om att det enda vi vet säkert och kan uppskatta är här och nu, framtiden kan vi bara sia om. 

Ringarna fås i två olika versioner: En modell med ordet "Kanske" på ena sidan och "Kanske inte" på andra sidan, så att man kan snurra på ringen och välja vilken sida som ska vara uppåt. Det andra alternativet är där orden är uppdelade på två olika ringar. Ringarna görs i alla storlekar och i meddelanderutan i kassan skriver du vilken storlek som önskas. Vet du inte vilken du har så är det enklast att be att få mäta hos en lokal guldsmedsbutik, alternativt mäta den inre diametern på en ring som passar. Man får självklart byta storlek i efterhand om det behövs.   

Armbandet är gjort på samma sätt som det första alternativet med ett orden stämplade på ovansida/undersida. Det finns i tre storlekar: S, M, L där de allra flesta kan ha Medium, de med väldigt smala händer kan ha Small, och de med större händer kan ha Large. Ange i meddelande-rutan i kassan vilken storlek som önskas, och passar det inte så ändrar jag storlek i efterhand utan kostnad. 

Det tunnare armbandet är likadant som "originalet" men tillverkat av 3 mm tjock silvertråd istället för 4 mm. Se sista bilden för jämförelse.